top of page
Betaling & verzending

Betaling & verzending

 • Wat is jullie retourbeleid?
  Wij accepteren retourzendingen binnen 14 dagen na de oorspronkelijke afleverdatum voor ongedragen en onbeschadigde producten. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Dit kan als brievenbuspakket en kost maximaal €4,25. Je kunt je bestelling retourneren op het volgende adres: Jessica Singh Langestraat 37B 1211GT Hilversum Nederland Zorg dat je altijd het verzendbewijs goed bewaart. Totdat de producten zijn aangekomen in ons magazijn, zijn ze jouw verantwoordelijkheid. We raden je aan altijd om een verzendbewijs te vragen wanneer je je pakketje naar ons opstuurt voor het geval er iets misgaat onderweg.
 • Wanneer ontvang ik mijn product?
  Wij verzenden bestellingen van maandag tot en met zaterdag van 10:00 – 17:00 uur. Wij maken gebruik van PostNL en hanteren hiermee een verzending van 1 tot 2 werkdagen.
 • Waar is mijn bestelling?
  Zodra je bestelling bij ons binnenkomt sturen wij je een bevestigingsmail. Wanneer je bestelling ons magazijn verlaat sturen wij een e-mail met een trackingcode zodat je de bestelling kan volgen. Het kan even duren voordat de gegevens zichtbaar zijn.
 • Welke betaalmethodes bieden jullie aan?
  Je kunt met onderstaande betaalmethodes bij ons betalen: iDEAL, Mastercard, VISA, Bancontact, Paypal en Klarna.
bottom of page